Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (3.34 secunde)
Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Alba Iulia; ... Decebal intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi; - Bd. Basarabia intre Piata Hurmuzachi si Bd.
Ca in fiecare an, inima tarii - Alba Iulia, locul Marii Uniri din cartile de istorie, a unit, si in 2004, romani din toate colturile tarii si de toate facturile.
Spectacol inedit la Alba Iulia! Sute de oameni au reconstituit Marea Unire, iar militarii cu torte si fanfare au defilat sub privirile localnicilor.
Daniel David a aratat ca Florin Roman a urmat un colegiu din Alba Iulia si a dat apoi examen de absolvire la UBB, care nu este echivalent cu diploma de licenta.
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. ... De cealalta parte, çPS Andrei Andreicut, arhiepiscopul de Alba Iulia, este reprezentantul aripii traditionaliste a BOR, pastrator de traditii si principii pur ortodoxe.
Numai la Catedrala Mantuirii Neamului din Alba Iulia au fost prezenti peste o mie de romani.
Imi amintesc ca la primul 1 Decembrie sarbatorit de oficialitati la Alba Iulia, premierul de atunci a socotit firesc sa dirijeze huiduielile ce acopereau vorbele pe care incercau sa le rosteasca liderii Opozitiei, Corneliu Coposu si Radu Campeanu.
Medicii legisti au descoperit cauza mortii in cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viata intr-o sala de fitness din Alba Iulia.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Gala a fost prezentata de catre Roxana Iliescu si Gheorghe Turda intr-o tinuta traditional romaneasca, asa cum se cade sportului national â€" oina, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Oina â€" Nicolae Dobre.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
google-analytics.com